Azonnali elérhetőség

+36-70/633-30-09
+36-70/389-89-19
fixautokft@gmail.com

Szerviz szolgáltatásaink

Futómű szerviz

Gépjármű javítás a Fix Autó Szervizben

Az autó futóművét, felfüggesztéseit használat közben különböző behatások, deformálódások érik pl. kátyú, járdára felállás, maximális súlyterhelés kihasználása, esetleges túllépése. Ezeknek hatására megváltozik a kerék összetartása, dőlése, utánfutása. Ezért elsődleges fontosságú a vezetés biztonsága szempontjából a futómű beállítása, egy szerviz meglátogatása…

Futómű »

Fék javítás

A megfelelő fékhatás a biztonságos közlekedés alapfeltétele. Az autótulajdonosok a következő sorrendbe állították a biztonság legfontosabb tényezőit egy piackutatás során: 1. fék, 2. gumiabroncs, 3. biztonsági öv, 4. világítás, 5. kormányzás és utoljára a lengéscsillapító…

Fékbetét, Fék, Féktárcsa »

Lengéscsillapító szerviz

A lengéscsillapító legfontosabb szerepe: az úton tartja a gumiabroncsot csökkentve a lengéseket, ezáltal növelve a tapadást, irányíthatóságot és komfortot. A többi autóalkatrészhez hasonlóan elkopnak, romló menetstabilitást okoznak…

Lengéscsillapító »

Kipufogó javítás

Emelő a fix Autó SzervizbenA tökéletes kipufogó rendszer biztosítja, hogy a levegő-üzemanyag arány mindig helyesen megválasztott legyen, és a motor optimális üzemanyag fogyasztás mellett maximális teljesítményt fejtsen ki…

Kipufogó »

Műszaki vizsga, felkészítés

A balesetmentes közlekedés feltétele, hogy csak megfelelő műszaki állapotú járművek vegyenek részt a forgalomban. Ennek érdekében szervizünk vállalja a műszaki vizsgára való felkészítést valamint a vizsgáztatást…

Műszaki vizsga felkészítés »

Diagnosztika

A mai korszerű gépjárművek javítása diagnosztikai készülék nélkül szinte lehetetlen. Szervizünkben a Bosch KTS 520 típusú motortesztert és a Bosch FSA 740 típusú diagnosztikai állomást használjuk nagy felbontású oszcilloszkóppal…

Diagnosztika »

Klíma szerviz

A klímarendszerek egyre inkább alapfelszereltségnek számítanak a gépjárművekben. Mint minden más, ez a rendszer is időszakos szervizelést igényel, hogy természetes környezetünket ne károsítsa…

Autóklíma szerviz »

Olaj szerviz

Az olaj megválasztása elsődleges fontosságú a gépkocsi biztonságos működése szempontjából. A motorolaj szempontjából a városi üzemeltetés a legextrémebb terhelést jelenti. A rendszeres rövidtávú utak esetén (kb. 5-10 km-esek) a hideg-indítások – ha minimálisan is – hígítják a motorolajat, főleg a benzin üzemű gépkocsiknál. Ez esetben az olaj kenőképessége romlik…

Olajcsere, Olajszerviz »

Általános szerviz

Pollenszűrő csere, izzócsere, vezérműszíj csere…

Általános szerviz »

Alufelni javítás

A sérült, deformálódott felni folyamatos ütésekkel károsítja a futóművet. A sérült felni az ovalitás hiba miatt még a gumit is „szögletesre” koptatja. Ezért igen fontos az időbeni javítás…

Felni javítás »

Gumi javítás

Visszatérő probléma az ügyfeleknél, hogy kormányrázásra panaszkodnak autópályán történő haladásnál 100-120 km/h sebességnél…

Gumiabroncs, Gumiszerviz »

Partnereink

Minőségi, gyári minőségű alkatrészeinket a Unix Altóalkatrészek bitztosítja.

Gyors és hatékony megoldás váratlan helyzetekben

Gyors és hatékony megoldás váratlan helyzetekbenA mai felgyorsult világban a modern városi ember nélkülözhetetlen eszközévé vált az autó. Egy megbízható járműre mindig szükség lehet, hiszen a segítségével elkerülhetjük a zsúfolt tömegközlekedést, időben, gyorsan és kényelmesen odaérhetünk bárhová, szinte bármennyi poggyászunk lehet. Az autóval nem kell igazodnunk menetrendekhez és vészhelyzet esetén is ki tud húzni a bajból.

Ezért egy váratlan meghibásodás könnyen felboríthatja rövid és hosszú távú terveinket egyaránt. Azonban ilyenkor sem kell pánikba esni, mert létezik gyors és hatékony segítség!

A gyorsszerviz egy olyan szolgáltatás, mely lehetővé teszi, hogy Ön rövid időn belül visszakapja autóját, méghozzá olyan kifogástalan állapotban, mint amilyen a meghibásodás előtt volt. Akár a futóművel van baj, a gumiabroncsok sérültek meg, az alufelni deformálódott el vagy általános szervizre van szükség, rutinos csapatunk autószerelőinek nem jelent akadályt!

Mindenre van megoldás, gyorsszervizzel számos kellemetlenségtől kímélheti meg magát! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért bátran vegye fel a kapcsolatot szakértő munkatársainkkal!

Hirtelen adódó probléma? Gyors szerviz a megoldás!

gyorsszervizünketMiért is jött létre a gyors szerviz szolgáltatás? Azért, hogy Önnek megkönnyítsük a dolgát! Mi is tudjuk, hogy mennyire nehézkes tud lenni egyes esetekben, mire mindent elintéz az ember, hogyha nincs ott segítségül az autó. Gondoljon csak egy nagy bevásárlásra! Nem szeretne kézben hazacipelni mindent, ugye?

Ha igénybe veszi gyors szervizünket, akkor nem is kell! Rengeteg olyan probléma orvosolható ezzel a megoldással rövid idő alatt, ami egyébként ellehetetlenítené, vagy veszélyessé tenné az autó használatát. Viszont ha minket választ, akkor szakembereink igyekeznek a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a szükséges autójavítást, Ön pedig már gurulhat is tovább négy keréken!

Számunkra fontos az Ön elégedettsége! Éppen ezért ügyelünk arra, hogy a minőségi munka mellett a gyors szerviz valóban azt takarja, amit a neve sugall, és minél előbb visszakerülhessen az autó a tulajdonosához!

Ne feledje hát, ha a gépjármű javításra szorul, akkor gyors szervizünk tárt kapukkal várja! Keressen minket bizalommal!

Nyaralás előtti gyorsszerviz

Nyaralás előtti gyorsszervizVégre eljött a jól megérdemelt kikapcsolódás ideje, amikor mindannyian nekivághatunk a szabadságnak és megfeledkezhetünk a szürke hétköznapok fáradalmairól. Végre nekivághat a végtelen sztrádának, és a megszokott rutin útvonalakat maga mögött hagyva belefeledkezhet a vezetés féktelen élvezetébe. Nem beszélve arról, hogy egy autós nyaralás sokkal kötetlenebb és kényelmesebb, mint ha menetrendekhez, átszállásokhoz és a türelmetlen utastársakhoz kellene alkalmazkodni.

Az autóval történő közlekedés természetesen felelősséggel is jár. Ha azt szeretné, hogy Ön és minden utasa épségben érkezzen meg a nyaralás helyszínére, onnan pedig majd a későbbiekben haza, akkor gondoskodjon a szükséges előkészületekről. Fontos, hogy még időben keressen fel egy autószerelő műhelyt, és alaposan nézesse át járművét!

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza gyorsszervizünket, melynek keretein belül fel tudjuk mérni autója állapotát, és még idejében kideríthetjük, szükség van-e kisebb-nagyobb autójavításokra ahhoz, hogy a jármű egy hosszabb útra is tökéletesen alkalmassá váljon.

Válasszon minket és gyorsszerviz szolgáltatásunkat, ha biztos akar lenni abban, hogy autójának nem akadály a hosszú utazás!

Az autó meghibásodásának leggyakoribb okai

Az autó meghibásodásának leggyakoribb okaiAmi el tud romolni, az el is romlik. Ez az élet rendje, amit a mérnök Edward Murphy már sok-sok évvel ezelőtt kijelentett, és azóta minden csak igazolja állítását. A gépjárművek világában sincs ez másként. Ha nem valami külső tényező, akkor az évek múlása okozza az autójavítások leggyakoribb okait. Azonban a megfelelő odafigyeléssel és karbantartással lehetséges ezeket a hibákat hosszabb távon elkerülni.

A leginkább veszélyeztetett területek, melyek meghibásodása miatt szükséges lehet az autójavítás:

  • motor – komplex szerkezet, melyben megannyi hiba faktor bújik meg
  • kormánymű – a kormányzáshoz tartozó elemek igen összetettek, és bizonyos alkatrészek ki vannak téve az egyeletlen útfelület okozta károknak
  • kerék, alváz – főként külső tényezők hatására hibásodhat meg, de a kopás és az idő múlása is kiváltó tényező lehet

Természetesen ezeken felül számtalan alkatrész meghibásodása vezethet autójavításhoz, ezért érdemes bizonyos időközönként teljes átvizsgálást végeznie gépjárművén! Forduljon hozzánk bizalommal, hogy az esetleges hibákat időben észlelhessük és kijavíthassuk!

Mit tegyen, ha jön a tél?

autójavításElsősorban ne feledkezzen meg arról, hogy érdemes ellenőriztetni a kocsiját! Az autónknak más és más kihívásokkal kell szembenéznie a hideg vagy épp a meleg időben, de fontos, hogy mindig tökéletes állapotban legyen, hiszen ez garantálja azt, hogy biztonságosan, műszaki hibáktól mentesen tudjunk közlekedni.

A nyári hőség nem tesz jót az alkatrészeknek, valamint a rengeteg, útról felverődő por sem, ráadásul ez az az időszak, amikor a legtöbben fokozott igénybevételnek teszik ki a gépjárművet – gondoljunk csak a rengeteg nyaraló családra, akik kocsiba ülnek! Az autójavításról emiatt időben kell gondoskodni, hogy ne érjen minket kellemetlen meglepetés a hideg idő beállta előtt. Az autójavítás során minden olyan hiba elhárításra kerül, amely akadályozhatná a téli igénybevételt. Érdemes ellenőriztetni a motort, a kormányművet, és természetesen a gumicseréről se feledkezzünk meg!

Látogasson el Ön is hozzánk autójával, hogy kollégáink ellenőrizhessék a gépjárművet, és ha szükséges, akkor az autójavításra is sor kerülhessen! Várjuk jelentkezését!

Autószerviz minden autótípusnak

Autószerviz minden autótípusnakNapjainkban egyre többen próbálnak szerencsét vállalkozóként a használtautó-piacon. Nem is kell hozzá sok dolog: egy kis indulótőke, egy jó telephely, vagy raktárhelyiség, de a legfontosabb egy minimális méretű haszon- és személygépjármű park, melyet folyamatosan bővíthet és darabjait megfelelően karbantartva bérbe adhatja, vagy eladhatja vevőinek.

De mit tegyen akkor, ha a gépjárművek nem megfelelő állapotúak, alkatrészeik cserére szorulnak? Ön nem ért az autók szervizeléséhez, ezért nem szeretne javításra szoruló gépjárműveket megvásárolni? Ne mondjon le csak ezért egy jó üzlet lehetőségéről, inkább bízza meg márkafüggetlen autószervizünket, ahol minden autó javítását készséggel vállaljuk! Használtautó-vállalkozásában fontos szempont az idő? Most érkezett, de szervizre szoruló gépjárművére már talált is vevőt? Igény szerint gyors szervizt is végzünk, hogy Önnek már csak az üzlet lebonyolítására kelljen koncentrálnia!

Bővebb információkért és szolgáltatásainkért érdeklődjön elérhetőségeinken!

Autójavítás megbízható műhelytől!

Autójavítás megbízható műhelytől!Az autójavítás egy autótulajdonos életében olyan dolog, amit nem lehet teljesen kiküszöbölni. Gondos karbantartás mellett is előfordulhat, hogy az autó hirtelen lerobban, megmakacsolja magát a reggeli induláskor, és az elkopott, elöregedett alkatrészek alkatrészcseréért kiáltanak. Ilyenkor egy megbízható autójavító műhelyre van szükség.

Számtalan probléma felmerülhet egy autó működésével kapcsolatban, ennek megfelelően széleskörű szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket! Motorfelújításra van szüksége, esetleg egy kicsit feltuningolná az autót? A fékkel vannak gondok és sürgős szervizre van szükség? Futómű beállítás, gumiszerviz, kipufogó, lengéscsillapító javítás? Ezzel még nincs vége, hiszen az autójavítás annyi mindent magába foglal még. Bármi legyen is a gondja autójának, megtaláljuk és megoldjuk a problémát!

Keressen fel minket bizalommal, ha gondja akad autójával, és bízza az autójavítást tapasztalt szerelőkre! A segítségünkkel rövid idő alatt visszakapja autóját, méghozzá tökéletes állapotban!