Azonnali elérhetőség

+36-70/633-30-09
+36-70/389-89-19
fixautokft@gmail.com

Biztosításos kárrendezés

Bízza szakképzett kollégáinkra biztosítási ügyeit! Hívjon minket bátran!

Az autóval kapcsolatos káresemények rendkívül bosszantó és kellemetlen minden autós számára, amit csak tovább fokoz a rengeteg utánajárással és időbeli elhúzódással járó kárrendezési folyamat. Teljes körű biztosítási kárügyintézési szolgáltatásainkkal megkíméljük Önt a kárrendezéssel járó idegesítő procedúráktól. A kárbejelentést lebonyolítjuk, a helyreállítást, a kárfelvételt (szemlét), és a biztosítóval való elszámolást. A biztosítási kárrendezéshez kötelező dokumentumok:

Magánszemélyek esetében:

kék-sárga baleseti bejelentő (figyeljen arra, hogy a balesetben érintett minden szereplő aláírása szerepeljen a baleseti bejelentőn)
ha nem a tulaj intézkedik, akkor meghatalmazás a tulajdonostól
biztosítási kötvény
gépjárművet vezetőnek a vezetői engedélyének másolata (összes oldal)

Cégek esetében:

kék-sárga baleseti bejelentő (figyeljen arra, hogy a balesetben érintett minden szereplő aláírása szerepeljen a baleseti bejelentőn)
gépjárművet vezetőnek a vezetői engedélyének másolata (összes oldal)
cégbírósági végzés, vagy cégkivonat
amennyiben nem az aláíró intézkedik, akkor meghatalmazás az aláírótól
aláírási címpéldány
biztosítási kötvény
pecsét

Kötelező felelősségbiztosítás esetén:

kölcsön, banki terhelés, lízing esetén az utolsó befizetett csekkszelvény
baleseti bejelentő (ahol a károkozó egyetért a felelösségét illetően)
aláírási címpéldány, pecsét, cégbejegyzés (a cégeknél)
elidegenítési nyilatkozat, lehet a törzskönyv másolata
vállalkozásunk nevére kiállított meghatalmazás
forgalmi engedély, lehet a hiteles másolata is
jogosítvány , lehet ennek hiteles másolata is

Casco-s kár esetén:

kölcsön, banki terhelés, lízing esetén az utolsó befizetett csekkszelvény elidegenítési nyilatkozat, lehea törzskönyv másolata is aláírási címpéldány, pecsét, cégbejegyzés (cégeknél) forgalmi engedély, lehet a hiteles másolata is az aktuális periódusra szóló befizetési csekk jogosítvány, lehet a hiteles másolata is cégünk nevére kiállított meghatalmazás Casco kötvény

Szervizünk teljes körű biztosítási ügyintézéssel is serénykedik, legtöbb biztosító társasággal kapcsolatban állunk.

Ha már megtörtént a probléma, autója károsodást szenvedett, esetleg “megkarmolták”, vagy karosszéria sérülés történt, a karosszérián lepattogzott a szinezés, UV-napsugárzás hatására bemattul a fényezés, bízza ránk az autó karosszériáján található rongálódást, mi elvégezzük a helyreállítást és maradéktalanul visszaállítjuk , gyári állapotra.

Összes típusú gépjármű fényezése illetve teljes körű karosszéria lakatos munka javítását elvégezzük. Az autók karosszéria javítása rövid határidővel történik legyen akár bontott , utángyártott, vagy gyári alkatrészek beszerelése . Nem az összes esetben nélkülözhetetlen a horpadt karosszéria elemeket kicserélni, helyszíni szemle során pontos választ adunk az adott sérült karosszéria elem mélyreható javítási munkafolyamatára. A karosszéria sérülést megtekintve adunk árajánlatot illetve pontosítva a beszerelendő alkatrészeket.

Mind az autófényezésre és a karosszéria tennivalóra is illetve az összes szolgáltatásunkra jótállást vállalunk!

Karosszériajavítással forduljon hozzánk bizalommal!

Az autófényezés munkaideje lerövidül a színvonalas anyagoknak köszönhetően , sok esetben ez nem több mint 1 munkanap.

Nyilvánvalóan cégünk nem csak parányi sérülések javítására specializálódott, választási lehetőség van akár az egész autó illetve felni fényezésre, motor fényezésre, stb.

Foltfényezés: Egyedi javítási eljárás olyan esetekben, ha a sérülés nem mély és a fényezendő terület helyzete lehetővé teszi a foltfényezés alkalmazását.

Ilyen javítási technológiánál nincs kell a teljes elem fényezésé, a javítás az elemen belül történik, így nem változik a rétegvastagság, nincs értékcsökkenés

Milyen sérülésekre nyújt megoldást a foltfényezés?

parkolási sérülések
ajtórányitások
kőfelverődés
festéklepattogzás
mély karcok

Autófényezéssel forduljon hozzánk bizalommal!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>