Azonnali elérhetőség

+36-70/633-30-09
+36-70/389-89-19
fixautokft@gmail.com

Motorfelújítás

Fontos tudnia, hogy a motorfelújítás különösen összetett folyamat, s minden esetben nagy szakértelmet igényel! A minőségi munka, mely a tartós futásteljesítmény alapvető feltétele, csak összehangolt csapatmunkával érhető el!
Nagyon lényeges, hogy a szakemberek fordítsanak kellő időt ügyfeleikre, s közérthető nyelven lássák el informatív szaktanácsokkal őket!  Az autó tulajdonosok gyakran nem rendelkeznek (kellő) szakértelemmel a motorfelújítás területén. Általában nem szakmai információk birtokában vannak, ezért mi arra törekszünk a tartós kapcsolat kialakítása érdekében, hogy létrejöjjön köztünk és megbízóink között a hatékony kommunikáció!

Ön tudja, hogy melyek a motorok meghibásodásának főbb okai? Most eláruljuk! A meghibásodás leggyakrabban

helytelen igénybevételből,

elmaradt, hiányos karbantartásból,

alkatrészekhez köthető problémákból, vagy

baleset okozta meghibásodásból ered.

Motorfelújítással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Mi azt javasoljuk, hogy ha problémát észlel gépjárműve motorjával, minden esetben forduljon szakemberekhez, hiszen a házi barkácsolás sosem hoz időtálló eredményt! Az ehhez hasonló ideiglenes megoldásokkal csak időt és energiát veszteget el, s fennáll annak a lehetősége is, hogy még nagyobb kár éri a berendezést! A professzionális motorfelújítás és javítás folyamata mindig nagy körültekintést igényel. Ilyenkor olyan apró, rejtett hibákra is fény derülhet, melyek felett a hozzá nem értő szemek elsiklanak. Ezek a meghibásodások később újabb, nagyobb károkat okozhatnak, ha nem javítjuk ki őket. Bízza cégünk tapasztalt szakembereire a piszkos munkát!
A mai energia- és élelmiszer árak mellett természetes, hogy mindannyian ahol tudunk, spórolunk. Autónk motorjának „egészsége” érdekében azonban eme területen nem javasolt fukarkodnunk. A túl alacsony ár silány munkát jelöl általában, melyet motorfelújítás esetén a legjobb, ha elkerül!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>